התקיפה החמורה נגד “משטרת ישראל” בכפר קאסם, ישוב ההולך והופך לאיסלאמיסטי, נועדה להבהיר מי בעל הבית ב- “No go zones”, שהישובים הערביים הופכים להיות.
במתכונת האירופאית, יש “משטרת שריעה” מטעם כיסוי כלשהו של “האחים המוסלמים”, ואשר היא הקובעת באיזורים האלה, ולא המשטרה. התקיפה נועדה להזהיר את המשטרה שלא תעז להיכנס לאיזורים “שלהם”. התוקפים יודעים כבר שזו משטרה פרוגרסיבית “מכילה”, הבורחת מכל עימות, פן הפרוגרסיבים יאשימו אותה שהיא “גזענית”. אין זו תופעה חדשה, וראינו את אוזלת ידה של המשטרה בפרעות חודש מאי , וגם הרבה לפני כן.
זו משטרה החזקה נגד יהודים, וחלשה נגד פורעים ערבים, ואנו כותבים על כך באתר כבר 15 שנים. אין פלא ש”דובר המשטרה” מיהר “להכיל”, כאשר אמר היום את המשפט המדהים הבא:
“כוח השמירה האיסלאמי הוא כמו משמר אזרחי.. אלה חבר’ה שדואגים לבטחון הפנים לאורך שנים”.
חבר’ה. בטחון הפנים. המשפט המכובס והפרוגרסיבי הזה מבהיר איך חושבת המשטרה, ונראה שלא נותר מישהו בישראל שנותן בה עוד אמון, למרבית הצער, כי אין לנו משטרה אחרת. גם בתי המשפט יטאטאו את הנושא במהירות.
יש צורך בהחלפת כל שדרת הפיקוד במשטרה החולה, ובדרך פעולה אחרת לגמרי. המפכ”ל הנוכחי היה צריך לשים את המפתחות כבר בחודש מאי. הבעיה היא, שבממשלה הנוכחית יושבים אלה שהקימו את “כוח השמירה האיסלאמי”, והיא תלויה בו, ובהם, להישרדותה.
תקיפת “משטרת ישראל” בכפר קאסם בידי “משטרת השריעה”:
מפרעות חודש מאי הנורא, שגם אותו הפרוגרסיבים כבר העלימו:

ח ד ש של ד”ר גיא בכור:
מתוך המאמר החגיגי:
אל תנהגו באויבים ברחמנות. אל תקחו אישית את שנאת האויבים כלפיכם, ומחצו אותם עד תום, בדיוק כפי שהם היו עושים לכם. בסופו של דבר, הדרך היחידה לשקט ולביטחון בכל הקשור לאויבים היא לסלק אותם לחלוטין.
אין דבר שהם חפצים בו יותר מאשר לחסל אתכם, ואם אתם עוצרים באמצע הדרך, מתוך רחמים או תקווה לפיוס, אתם רק מגבירים את עוינותם, ויום אחד הם ינקמו בכם. אכן, הם ינהגו ב”תקייה” ובידידות, כי הבסתם אותם, והם חלשים עכשיו. אירופה כבר אבודה, אך ישראל עדיין לא. זה לא מאוחר עדיין, ואסור לתת לאויבים שקל אחד, משום שכל שקל כזה יפעל מאוחר יותר ישירות נגדכם. לא שקט אתם קונים, אלא מלחמה קשה יותר בהמשך.