במחצית אפריל 2007 חנכנו באתר את ‘מדד האיומים הבטחוניים’. זהו כלי שלא קיים בשום מקום אחר, המבוסס על אלגוריתם מתמטי שפיתחנו, והמראה כל חודש מה רמת האיום הבטחוני על ישראל, בסולם של 1-10. בכל מאמר יש גם את הגרף החודשי הכולל, ההשוואתי, מאז ועד היום, וכמובן ניתוח והסבר מפורטים, ומגמה.
המדד בנוי על מרכיבים אובייקטיביים וסובייקטיביים של אויביינו, ושלנו.
רבים משתמשים בשירות המדד (כולל שגרירויות, ארגונים, ומוסדות נוספים), והמדד דייק בכל 13 שנותיו. כמה מהפכים ודרמות עברנו מאז! ומהו באמת קו המגמה?
ואם בחודש הראשון, אפריל 2007 עמד האיום על 6.2, כמה הוא היום? עלה או ירד? ואיך אפשר בכלל בלי המדד הזה, לשלוות הנפש? הוא מופיע כל חודש לחברי מועדון ג’יפלאנט פריים, כנספח מיוחד. החברים קוראים אותו כל חודש, ויכולים לדפדף אחורה – יש 156 מאמרי מדד כאלה, וזהו חומר קריאה מרתק. מול מה נערכנו פעם, ומול מה כיום?
כך נראה המאמר החודשי האחרון, אליו צורף נספח המדד, של חודש אפריל 2020.
בקרוב יופיע מדד חודש מאי. הקורונה השפיעה? אל תחמיצו.

בשל המצב המיוחד בו כולנו נמצאים, ג’יפלאנט יוצא במבצע הנחה למנויים חדשים ומחדשים.
ההנחה למינוי של ששה חודשים היא 10%, כלומר 236 ש”ח במקום 262;
ההנחה למינוי של 12 חודשים היא של 12%, כלומר 394 ש”ח במקום 448;
וההנחה למינוי של 24 חודשים היא 15%, כלומר 642 ש”ח במקום 755. זו הנחה על הנחה, ולכן זה המחיר המשתלם ביותר. המחירים החדשים כבר מעודכנים.
המבצע מוגבל בזמן.
ההנחה היא למנויים חדשים, המוזמנים אל האתר שלנו, וכמובן למחדשים.
אצל המחדשים: המינוי החדש יצטרף באופן אוטומאטי לתקופת הזמן שנותרה, ובזמן החידוש תוכלו לראות באיזור האישי מתי יסתיים המינוי הכולל. המנויים מחדשים מתוך האיזור האישי שלהם. לחברים בחו”ל: הרישום והחידוש נעשים בשקלים.
חשבונית מס נשלחת במייל לכל רישום, ותוכלו למצוא אותה גם באיזור האישי, תמיד.
המינוי הוא חבילה כוללת, והמנוי יקבל את כל המאמרים הסגורים העתידיים לתקופה אותה בחר; את כל המאמרים הסגורים, שפורסמו מאז שנת 2008 (אלפי מאמרים); את מדד האיומים הבטחוניים החודשי, מאז שנת 2007 (אלגוריתם מתמטי, שהאתר פיתח, לדעת מה המצב הבטחוני הכולל שלנו כל חודש. המדד לא טעה); ואת הפודקסטים, בקולו של ד”ר גיא בכור.
הערה: בסלולרי ניתן להיכנס לאתר דרך הרשת, כמו כל אתר, והוא יעלה במהירות ובאופן מותאם. אנחנו לא תומכים באפליקציה, שאין בה עוד צורך. באתר דרך הסלולרי ניתן לבצע הכל: לקרוא, לדפדף, להיכנס לאיזור האישי, להקשיב לפודקסטים, לשתף, להירשם, ולחדש. הקדשנו תשומת לב רבה לתכנות האתר בסלולרי; רוב קוראי האתר נכנסים אליו דרך הנייד.

חדש באתר: שלושה מדורים חדשים, ועמוסי אוצרות - חשיבה אסטרטגית (כולל כלי עבודה); חשיבה היסטורית; וחשיבה אמנותית
גוללו את דף הבית למטה, ותמצאו את שלושת המדורים. המאמרים מתחלפים בהם באופן רנדומלי.
ומי זה בתמונה, ולמה?