כצפוי אצלנו, בית המשפט העליון של ארצות הברית נכנס מעכשיו לנושא זיוף הבחירות החצוף והנבזי בתולדות ארצות הברית, ועוד יהיו הפתעות רבות.
הלילה הוא הורה להפריד קודם כל את הגוף מן הגידול הסרטני, כלומר בין ההצבעות שהגיעו עד לסגירת הקלפיות בפנסילבניה, לבין המעטפות “בדואר”, שהגיעו אחרי השעה הזאת (גם שלושה ימים אחרי). אם “הדמוקרטים” יאכפו הפעם את ההחלטה (וזה לא בטוח, כי גם פה הם ירמו), אפשר יהיה לראות מה הרוב האמיתי של הנשיא טראמפ בפנסילבניה, מדינת המפתח.
החלטה כזאת חייבת להיות מוצאת לגבי כל מדינות המפתח, שבהן היה לטראמפ רוב מוצק, ואז החלו מעטפות “הדואר” להישפך, אחרי סגירת הקלפיות. זו היתה החלטת השופט ג’ון רוברטס בבית המשפט העליון עוד לפני הבחירות, שלא נאכפה.
אגב, גם במעטפות “בדואר” הלגיטימיות לכאורה, יש לחשוד, שכן היו זיופי תאריך, ובמעטפות שהגיעו “בדואר”, למשל ב- 4 לנובמבר, התאריך שונה בועדות הספירה ל- 2 בנובמבר. יום הבחירות היה ב- 3 בנובמבר. יש כבר עד מדינה, שמעיד שהורו לו לעשות בדיוק כך. כלומר, מתכנני ההונאה העריכו שיגידו להם להפריד בין שתי הקבוצות, ונערכו לזייף בהתאם.
אין אפשרות להבין מה קרה כאן באופן לא-חוקתי, בלי התחקיר שלנו, שכולם מדברים עליו. בעצם, זה הדבר היחיד הראוי להיקרא או להיות נצפה בנושא הבחירות, ולא אוקינוס השקרים וההבלים ב”תקשורת”.
ומי זה הליצן למעלה? “התקשורת” בישראל ובארה”ב, ובמיוחד רשת פוקס-ניוז הבוגדנית, שבה בוצע ניתוח להחלפת המוח (חוץ מכמה שדרים נהדרים, שעדיין שם).
ועל בוגדנות אני אישית אף פעם לא סולח.
התחקיר:
בשל המצב המיוחד, וכדי להקל על החברים להצטרף אלינו, ג’יפלאנט מקיים מבצע הנחה למנויים חדשים ומחדשים.
ההנחה למינוי של ששה חודשים היא 10%, כלומר 236 ש”ח במקום 262;
ההנחה למינוי של 12 חודשים היא של 12%, כלומר 394 ש”ח במקום 448;
וההנחה למינוי של 24 חודשים היא 15%, כלומר 642 ש”ח במקום 755. זו הנחה על הנחה, ולכן זה המחיר המשתלם ביותר. המחירים החדשים כבר מעודכנים.
המבצע מוגבל בזמן.
כיצד תישארו איתנו בקשר, בימים האלה? נרשמים לקבלת המיילים שלנו – כאן.
בסלולרי מומלץ לעמוד איתנו בקשר, דרך ערוץ הטלגרם המזנק שלנו. כך תקבלו פוש על דיווחים חדשים, ותישארו צמודים.
ואיפה צופים בכל הסרטונים של ד”ר גיא בכור? בערוץ הפופולארי שלנו ביוטיוב, הצטרפו גם אתם כחברים.

פצצת אטום על ג'ו ביידן: המנכ"ל של החברה מול הסינים חושף הכל. צפו:
מתחילים היום, בשש בערב. ממליץ מאוד להצטרף, פרטים בפנים:
המאמר הזה שלנו כבר מתחיל להתגשם, מאחורי הקלעים:
הוידאו החדש:
לא נמאס לכם לראות את המילה ‘התחברות’ בראש האתר? למה שהשם שלכם לא יפאר את האתר בראשו? איך זה ייראה? בוידאו:

המוות הפלשתינאי, הפעם זה הסוף?
הרמת מסך
אירועים מדהימים מתרחשים בשטחים הפלשתינאים, עליהם אין מילה ב"תקשורת": על המוות המשתולל בעזה, האלימות, האם חבורת רמאללה הגיעה לסוף דרכה, על ההלם שם, האם הם ייזמו אינתיפאדה חדשה? האם חמאס הוא הנכס היקר ביותר שלנו, ומה סדר הכוחות שם? מלווה בסרטונים בלעדיים. מבצע ההנחה המיוחד למנויים חדשים ומחדשים – נמצא בעיצומו, ורבים משתמשים בו.
מאת ד"ר גיא בכור