התחקיר המלא של ג’ושוע פיליפ ו”אפוק טיימס” על שוד הבחירות הגדול בהיסטוריה של ארה”ב. צפו, ושיפטו, ונראה אותם חולקים על המימצאים, חלקם חדשים:
ומה על סגן הנשיא, מייק פנס, לעשות עכשיו?
לאור המימצאים החמורים, המגובים בדו”חות משפטיים, בדיקה פורנזית אמיתית, שנעשתה למכונות דומיניון, בהוראת בית המשפט במישיגן, ועם כאלף עדים, שאף בית משפט לא נתן להם זכות להשמיע את עדותם, המגובה בתצהירים – על סגן הנשיא, מייק פנס, לפסול עכשיו את האלקטורים בלפחות ארבע מדינות, שבהן הזיופים היו החמורים ביותר: ג’ורג’יה, מישיגן, פנסילבניה וויסקונסין.
פשוט, האמת והקיום של הציביליזציה המערבית מחייבים אותו לעשות זאת.
זו סמכותו החוקתית המלאה, ולפי גורמים מעורבים, הוא כנראה מתכוון לעשות זאת. במקרה כזה אין לאף מועמד 270 אלקטורים, ההכרעה הולכת לבית הנבחרים, ושם, לפי קול אחד לכל מדינה, יש רוב מוצק לנשיא.
תמיד שאלתי את עצמי כילד, בסיפור של הנס כריסטיאן אנדרסן “בגדי המלך החדשים”, למה כולם מסביב העמידו פנים מול המלך? עכשיו אני מבין. האצילים החנפנים, בעלי האינטרסים, הפריבילגיות, הקשרים, המינויים, הממומנים, המתקוצבים, העמותות, וכל צוות הארמון, כולם היו PC.
בתי המשפט לא רוצים לשפוט; ה- FBI לא רוצה לחקור; ו”התקשורת”, הגרועה והבזויה מכולם, לא רוצה לדעת, ולכן לא רוצה לדווח.
כבר בחודש אוגוסט הבנו זאת:
בשל המצב המיוחד, וכדי להקל על עוד חברים להצטרף אלינו, ג’יפלאנט מקיים מבצע הנחה למנויים חדשים ומחדשים.
ההנחה למינוי של ששה חודשים היא 10%, כלומר 236 ש”ח במקום 262;
ההנחה למינוי של 12 חודשים היא של 12%, כלומר 394 ש”ח במקום 448;
וההנחה למינוי של 24 חודשים היא 15%, כלומר 642 ש”ח במקום 755. זו הנחה על הנחה, ולכן זה המחיר המשתלם ביותר. המחירים החדשים כבר מעודכנים.
המבצע מוגבל בזמן.
ח ד ש! עלה המאמר החדש של ד”ר גיא בכור:
לתצפת ברמה אנתרופולוגית על בני כת ה- PC, – כאן. אורחות חייהם, מינהגיהם, ואחריתם:

"מלחמות זה טוב"? על מאחורי הקלעים של שוק הנשק העולמי והחשאי. נתונים חדשים:
איזה מדינות עלו השנה, איזה ירדו, מה חולל הנשיא טראמפ לתעשיית הנשק האמריקנית, מה עם התעשיות הביטחוניות שלנו, למה מצרים מתחמשת עד לצווארה, על פחדי סעודיה, מה מצב הנשק של רוסיה, והנתון המפתיע של מכירות הנשק של פוטין למשטר בשאר, לא מה שחשבתם. אפשר ללמוד הרבה מתחום הרגיש והחשאי הזה. בשל המצב הנמשך, ובשל הרצון להכניס חברים נוספים, מבצע ההנחה המיוחד למנויים חדשים ומחדשים –נמשך.